datahotel

Cloud

HTX Cloud Services levert een veilige serverlocatie voor al uw gegevensbestanden en softwareprogramma's. Vanaf elke computer, overal ter wereld, is uw digitale omgeving direct benaderbaar. Flexibiliteit is hiermee optimaal gefaciliteerd, met thuiswerken als reële optie.

Via deze internetdienst is onze infrastructuur 24/7 bereikbaar met een gegarandeerde uptime van minstens 99.9% en een capaciteit tot 10Gigabit.

Private

Een private cloud is een infrastructuur die speciaal voor uw bedrijf wordt ontwikkeld en binnen het datacenter van HTX wordt gehost. De private cloud biedt dezelfde flexibiliteit, schaalbaarheid en effici├źntie als de public cloud, maar biedt daarnaast meer controle en beveiliging. Een ander belangrijk voordeel van een private cloud is de mogelijkheid om de computing-, storage- en netwerkcomponenten aan te passen aan uw specifieke IT-vereisten. Iets wat minder makkelijk is te verwezenlijken in een public cloudomgeving.

Public

Een public cloud is een infrastructuur die wordt gehost op het cloudplatform van HTX. Dit betekent dat u geen kosten voor hardware of onderhoud hoeft te betalen. Het is de ideale oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven of voor bedrijven met een fluctuerende vraag. De belangrijkste voordelen van de public cloud zijn met name de snelheid waarmee u IT-resources kunt implementeren en het bijbehorende prijsmodel dat is gebaseerd op gebruik. Daarnaast kunt u door het grote volume van onze public cloud binnen een paar minuten het computervermogen op- en neerschalen al naargelang de behoefte.

Hybrid

De juiste cloudoplossing hoeft niet langer een keuze tussen public of private te betekenen. Met de hybrid cloud krijgt u de voordelen van beide varianten. De hybrid cloud laat u de kenmerken van de public cloud combineren met die van de private cloud of met dedicated hosting. Zo kunt u profiteren van het beste wat elk te bieden heeft en een oplossing bouwen die perfect aansluit bij uw bedrijfsbehoeften. Gebruik de public cloud voor niet-gevoelige activiteiten, de private cloud voor bedrijfskritische activiteiten en integreer bestaande dedicated resources om een uiterst flexibele en kosteneffectieve oplossing te verwezenlijken.

Naast het bovenstaande bieden we ook de volgende Cloud (diensten)aan:

  • Online back-up
  • Uitwijk / Colocatie
  • Online Storage
  • Online Spamfilter

Zijn er na het lezen van het bovenstaande nog vragen, aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op voor een demo of adviesgesprek.

 Uw Contactpersonen

Riley Krassenburg
Sales
r.krassenburg@htx.nl
Manuel Schuurman
Sales
m.schuurman@htx.nl