datahotel

HTX automatisering is al sinds jaar en dag onze partner voor het hosten van ons geavanceerde serverpark.

Jeroen Rispens (Directeur METT)

Cloud Services

-- HTX is op dit moment bezig met het inrichten van een nieuwe cloudomgeving --

--- meer informatie volgt zo snel mogelijk ---

HTX Cloud Services levert een veilige serverlocatie voor al uw gegevensbestanden en softwareprogramma's. Vanaf elke computer, overal ter wereld, is uw digitale omgeving direct benaderbaar. Flexibiliteit is hiermee optimaal gefaciliteerd, met thuiswerken als reële optie.

Via deze internetdienst is onze infrastructuur 24/7 bereikbaar met een gegarandeerde uptime van minstens 99.9% en een capaciteit tot 10Gigabit.

Private

Een private cloud is een infrastructuur die speciaal voor uw bedrijf wordt ontwikkeld en binnen het datacenter van HTX wordt gehost. De private cloud biedt dezelfde flexibiliteit, schaalbaarheid en efficiëntie als de public cloud, maar biedt daarnaast meer controle en beveiliging. Een ander belangrijk voordeel van een private cloud is de mogelijkheid om de computing-, storage- en netwerkcomponenten aan te passen aan uw specifieke IT-vereisten. Iets wat minder makkelijk is te verwezenlijken in een public cloudomgeving.

Public

Een public cloud is een infrastructuur die wordt gehost op het cloudplatform van HTX. Dit betekent dat u geen kosten voor hardware of onderhoud hoeft te betalen. Het is de ideale oplossing voor kleine tot middelgrote bedrijven of voor bedrijven met een fluctuerende vraag. De belangrijkste voordelen van de public cloud zijn met name de snelheid waarmee u IT-resources kunt implementeren en het bijbehorende prijsmodel dat is gebaseerd op gebruik. Daarnaast kunt u door het grote volume van onze public cloud binnen een paar minuten het computervermogen op- en neerschalen al naargelang de behoefte.

Hybrid

De juiste cloudoplossing hoeft niet langer een keuze tussen public of private te betekenen. Met de hybrid cloud krijgt u de voordelen van beide varianten. De hybrid cloud laat u de kenmerken van de public cloud combineren met die van de private cloud of met dedicated hosting. Zo kunt u profiteren van het beste wat elk te bieden heeft en een oplossing bouwen die perfect aansluit bij uw bedrijfsbehoeften. Gebruik de public cloud voor niet-gevoelige activiteiten, de private cloud voor bedrijfskritische activiteiten en integreer bestaande dedicated resources om een uiterst flexibele en kosteneffectieve oplossing te verwezenlijken.

Storage

De behoefte aan storage neemt steeds meer toe in de ICT sector. Hierbij wordt vaak een onderscheid gemaakt tussen productie storage en archiveringsstorage. HTX biedt de mogelijkheid om separaat storage af te nemen in de cloud. Uiteraard kan dit in combinatie met het hosten van uw omgeving maar ook als “losse storage” welke online aangeboden kan worden binnen uw bestaande IT omgeving.

Website hosting

HTX verzorgt de hosting van kleinere websites voor het MKB. Deze hosting kan zowel op basis van IIS als Apache worden aangeboden. Hierbij wordt centraal webspace aangeboden waarbij u zelf verantwoordelijk bent voor het onderhoud en updaten van uw website.

Domeinregistratie en -hosting

HTX verzorgt desgewenst de registratie en hosting van uw domeinnaam. Daarnaast kunnen we ook de verhuizing van uw domeinnaam verzorgen.

Online back-up

Steeds vaker wordt het belang van een back-up buiten de deur onderkend. Voor een snelle restore is een lokale back-up van belang. Dit is dan ook vaak wel ingeregeld. In het geval van een grote calamiteit zoals bijvoorbeeld brand is een lokale back-up echter niet afdoende. Met de HTX online back-up wordt naast een lokale back-up ook een cloud back-up gemaakt zodat u zeker weet dat uw back-up altijd ergens beschikbaar is.

Uitwijk/Co-locatie

In ons datacenter bieden wij de mogelijkheid om rackspace af te nemen waarin u uw eigen servers kunt plaatsen. Wij zorgen ervoor dat uw servers online beschikbaar zijn waarna u zelf volledig de controle heeft. U kunt deze dienst gebruiken voor zowel productie- als voor uitwijkomgevingen.

Online spamfilter

Ons online spamfilter is beschikbaar voor zowel cloud als on-premise omgevingen. Uw mail wordt gescanned door onze anti-spam appliance waarbij u zelf kunt bepalen hoe streng het spam beleid moet worden ingesteld. Onze spamdienst is redundant ingericht met uitwijk naar een alternatieve locatie. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de dienst altijd beschikbaar is.

UW CONTACTPERSOON

Henk Stoelwinder

Commercieel directeur

Onze klanten

  • Alliade
  • 01-Polyganics
  • mett-logo-zwart-copy
  • VakantieXperts_logo
  • pandgarant
  • Animo.jpg