helpdesk

Korte lijnen, gemakkelijk in de omgang en veel kennis op gebied van kantoorautomatisering.

Johan Sap - Projectleider Sissing Noord BV

Infra

Een solide en betrouwbare ICT-infrastructuur is het fundament van uw organisatie. Hierop kunnen de verschillende processen van uw bedrijfsvoering gebouwd worden. Deze infrastructuur dient echter wel zo ontworpen te worden dat deze ook goed beheerd en ondersteund kan worden en dat deze beveiligd is tegen bedreigingen van buitenaf.

HTX voert regelmatig infraprojecten uit, van optimalisatie van uw huidige infrastructuur tot WIFI oplossingen en virtualisatie in de cloud.

HTX houdt een scherpe blik op uw infrastructuur!

Hard- en software

HTX kan u de hardware leveren die precies bij uw onderneming past. HTX denkt met u mee en wij kunnen u dan ook precies adviseren wat u wel en niet nodig heeft. HTX staat voor kwaliteit en levert alleen A-merken onder uitstekende voorwaarden.

Bent u zich bewust van de aangeschafte softwarepakketten en licenties binnen uw organisatie? Software en licenties zijn complexe materie. Licentiemodellen zijn dan ook moeilijk te begrijpen. Hierdoor betaalt u al snel voor programma’s, opties en rechten die u helemaal niet gebruikt. HTX adviseert u graag bij de aanschaf van softwarepakketten en over de voor- en nadelen van verschillende licentievormen.

Connectiviteit

Connectiviteit: Het gemak waarmee verbindingen met andere bedrijfssystemen kunnen worden gemaakt. Maar in welke vorm? Hoe gemakkelijk en eenvoudig wilt u verbinding maken met uw bedrijfssystemen. En tegen welke kosten. En hoe wilt u een en ander beveiligd hebben? Vragen die wij op de juiste manier kunnen beantwoorden. Wij helpen u graag!

WiFi surveys

Het aanleggen van een betrouwbaar en veilig WiFi netwerk is niet zo eenvoudig als een bekabeld netwerk. Belangrijk is dan ook een gedegen survey op locatie. Nadat wij bij u zijn geweest en een WiFi site survey hebben uitgevoerd maken wij een rapport op met voor u de beste oplossing.

IP Surveillance

Steeds vaker worden IP camera's ingezet als effectief beveiligingsmiddel. HTX is partner van Axis Communications, de marktleider op het gebied van cameraoplossingen op basis van IP technologie. Het succes van deze camera's komt voor uit het kwalitatief hoogstaand niveau van de Axis cameraoplossingen. Het brede scala aan producten maakt het mogelijk om voor elke situatie een passende oplossing aan te kunnen bieden.

Printen & documentverwerking

HTX is partner van HP en levert naast gangbare printers ook geavanceerde oplossingen voor documentverwerking in de vorm van multifunctionals. De aangeboden apparatuur kan in een zogenaamde all-in onderhoudsovereenkomst worden aangeboden. Een dergelijke overeenkomst biedt zekerheid op onderhoud, voorrijkosten, gewerkte uren, te vervangen onderdelen, toners en drums.
Wilt u naast de standaard printfunctionaliteit gebruikmaken van scan-to-mail en follow-me-printen, of wilt u meer informatie hierover? Dat kan. Ook voor het digitaliseren van uw documentenstroom kunt u bij ons terecht.

Virtualisatie

Virtualisatie komt binnen de automatisering in vele vormen voor. Steeds vaker wordt virtualisatie toegepast in de cloud via Virtual Private Server (VPS). Een VPS is een fysieke server, die weer wordt opgedeeld in kleinere virtuele servers. De meest gebruikte virtualisatiesoftware voor VPS-en zijn Hyper-V en VMware. Door te virtualiseren wordt een omgeving gecreëerd waarbij optimaal gebruik wordt gemaakt van de ingezette resources. Daarnaast kan ook storage worden gevirtualiseerd en het netwerk. Een VPS werkt kostenbesparend.

Continuïteit

De continuïteit van uw bedrijf is in toenemende mate afhankelijk van de beschikbaarheid van uw ICT omgeving. Storingen kunnen ernstige gevolgen hebben voor de bedrijfsvoering en onnodige kosten veroorzaken. Afhankelijk van uw situatie biedt HTX verschillende vormen van data backup en disaster recovery diensten om altijd de beschikbaarheid of het herstel van uw data te kunnen garanderen.

Beveiliging

Goede beveiliging van uw ICT omgeving is belangrijk. U wilt immers niet dat uw bedrijfsgegevens zomaar voor iedereen toegankelijk zijn. Met een goede beveiliging voorkomt u persoonlijke en/of financiële schade door onhandigheid of kwaadwillendheid van medewerkers of mensen van buitenaf. HTX kan op basis van een inventarisatie aangeven waar de zwakke punten zitten in uw netwerk en hoe u eventuele ‘gaten’ snel kunt dichten.

UW CONTACTPERSOON

Henk Stoelwinder

Commercieel directeur

Onze klanten

  • logo-alert
  • mett-logo-zwart-copy
  • VakantieXperts_logo
  • Animo.jpg
  • unive
  • icp-logo-110px
  • mediolead
  • pandgarant