Functieomschrijving

Wat houdt de functie in?

Je bent als Skilled Helpdeskmedewerker binnen ons Centraal Beheer Centrum o.a. verantwoordelijk voor het geven van 1e, 2e en/of 3e lijns gebruikersondersteuning (dit afhankelijk van je reeds opgedane kennis en ervaring). Je werkt nauw samen met je collega Helpdeskmedewerkers en de Systeembeheerder om voor onze relaties een uitstekende service en dienstverlening te waarborgen.

Overige taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Uitvoeren van 1e, 2e en/of 3e  lijns ondersteuning en doorvoeren van standaard wijzigingen;
  • In stand houden van ICT- oplossingen en/of –infrastructuur en garanderen van de continuïteit van de ICT- dienstverlening conform afspraken met onze relaties;
  • Analyseren van storingen op het eigen vakgebied en adviseren over te nemen maatregelen/(standaard)oplossingen;
  • Zorg dragen voor de uitgifte/het beheer van gebruikersautorisatie;
  • Zorg dragen voor de inrichting van desktops/werkplek ondersteuning;
  • Fungeren als vraagbaak voor gebruikers en collega’s bij complexe problemen;
  • Gebruik maken van een monitoring tool voor het controleren van de performance van systemen;
  • Inhoud geven aan en het ontwikkelen van interne richtlijnen voor collega’s t.b.v. de actieve beheersing van die richtlijnen.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand met aantoonbaar MBO werk- en denk niveau, met enige jaren recente en relevante werkervaring binnen de ICT en in het bezit van Rijbewijs B. Je bent bekend met o.a. Windows, ITIL, Topdesk, Citrix, Office 2010. Je hebt deze kennis onderbouwd middels een afgeronde Microsoft certificering (MCSA/MCSE) en ITIL Foundation. Je onderscheidt je door een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen en je bent in staat nauwkeurig en volgens procedures te werken. Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden (NL & EN) en een dienstverlenende en resultaatgerichte instelling. Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken, bereid om incidenteel buiten kantooruren te werken en eventuele stand-by diensten te lopen. Stressbestendig, gedrevenheid en een flexibele instelling kenmerken jou als persoon. Je kunt prioriteiten stellen en je bent in staat om (technische) beslissingen te verantwoorden en te beargumenteren.

Wat wordt geboden?

HTX automatisering is groeiende en daarom zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega’s! Wij bieden een interne en vaste aanstelling met een flexibel pakket van arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden; niet iedereen is namelijk gelijk! Een marktconform salaris en uitgebreide opleidingsmogelijkheden zijn vanzelfsprekend.

Interesse? Stuur je cv + motivatie naar j.barelds@htx.nl.
Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met John Barelds via 0594 580000.