exchange2

 gehoste e-mail voor bedrijven

Exchange Online is email in de cloud en is onderdeel van de Office 365 suite. In plaats van een eigen Exchange server maakt u gebruik van de clouddienst van Microsoft.

 

 

 

Abonnementsbasis

U hoeft dus niet te investeren in een eigen server en het onderhoud of beheer en u kunt toch gebruik maken van de mogelijkheden die Microsoft Exchange biedt.

De oplossing is inclusief spam en virusfiltering en het maken back-ups. U bent er van verzekerd dat u altijd werkt met software die up-to-date is. Bovendien is het een schaalbare omgeving, waardoor u gemakkelijk kunt uitbreiden.

Outlook 2016
exchange1

Ondersteuning en Service

HTX richt voor u de omgeving in en maakt de accounts aan. Daarnaast kunt u gebruik maken van de ondersteuning van onze Office 365 Consultants en onze servicedesk.

Specifieke wensen

In sommige gevallen kan Exchange online niet in uw wensen voorzien, zoals het gebruik van specifieke software. HTX heeft dan toch voor u de mogelijkheid om een Exchange Online oplossing in te zetten: HTX Cloud Services

exchange_htx
exchangetips

Veilig en betrouwbaar

Exchange Online biedt geavanceerde mogelijkheden om uw gegevens te beschermen. Postvakken worden gefilterd op malware en spam. Preventie van gegevensverlies voorkomt dat gebruikers per ongeluk gevoelige informatie naar onbevoegde personen verzenden. Wereldwijd redundante servers, geavanceerde mogelijkheden voor herstel na noodgevallen en een team van beveiligingsexperts dat 24 uur per dag Exchange Online bewaakt om bescherming van uw gegevens te waarborgen. En met een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9% en een service level agreement met financiële garantie, kunt u erop rekenen dat uw e-mail altijd beschikbaar is.