HTX automatisering: Een scherpe blik op ICT

In het oerwoud van ICT-leveranciers valt HTX automatisering beslist op door haar scherpe focus op professioneel partnership. Wij verplaatsen ons elke dag opnieuw volledig in u, onze klant. Dat doen we met passende detachering, degelijk advies, correcte levering van hardware en software, en deskundig beheer en onderhoud van uw ICT-infrastuctuur. We willen graag hélpen: we sturen u nooit het bos in.

Bij HTX automatisering beseffen we goed waar we vandaan komen. In 1993 begon met één man op het bekende "zolderkamertje". Dankzij het vertrouwen van onze klanten konden we door de jaren heen met succes inspelen op de meest uiteenlopende klantvragen. Uit deze wisselwerking ontstond een voortdurende toename in onze diensten, producten en mogelijkheden. We zijn flink gegroeid, maar koesteren - lean and mean- tegelijkertijd onze bescheidenheid.

htxleek

De onderneming

Ons bedrijf bestaat uit enkele tientallen ICT-engineers en -specialisten, onder wie vele hoogvliegers.

Al onze medewerkers beschikken over de nodige certificaten, diepgaande vakkennis én de gedrevenheid om maatwerkoplossingen te zoeken voor uitdagende problemen.

We zijn ondernemend en etaleren daarbij een nuchtere no-nonsense aanpak. "We dóen het gewoon", is een gevleugelde uitspraak bij ons.

Onze klanten

Voor veel organisaties in Noord Nederland, klein en groot, is HTX automatisering een vaste partner geworden. Maar ook elders in het land zijn we goed vertegenwoordigd.

Al jaren werken we voor diverse klanten uit het MKB-segment. Daarnaast mogen we grote ondernemingen, ook multinationals, onder onze klanten rekenen.

Bovendien zijn we leverancier bij diverse gemeenten en andere (semi-)overheidsorganisaties.

IMG_2692c

Je vindt ons op