HTX automatisering heeft bij de Gemeente Haren de migratie van Microsoft Office 2007 naar Microsoft Office 2013 begeleid. Zowel de opleidingen voor de eindgebruikers, de technische invulling als de nazorg zijn zeer goed geregeld. Dit heeft geresulteerd in een goede en vlotte migratie, nauwelijks vragen van de gebruikers en een minimale druk op de eigen helpdesk. De Gemeente Haren is dus zeer tevreden over de aanpak. Bedankt!

Gemeente Haren

Martijn Lanjouw, Gemeente Haren
http://www.haren.nl/

De afdeling automatisering van de gemeente Slochteren heeft soms behoefte aan tijdelijk personeel. Dit kan zijn voor extra ondersteuning bij de helpdesk of systeembeheer tijdens ziekte of bij drukte als er veel projecten zijn. We moeten dan snel over deskundig personeel kunnen beschikken. We willen de duur van het contract zelf bepalen en niet verplicht worden om personeel langer in te huren dan noodzakelijk is.

HTX bied ons wat wij vragen. Inhuur van deskundig personeel en voor de periode die wij willen en tegen een redelijke prijs. Als ik een verzoek doe bij HTX weet de accountmanager, John Barelds, precies wat en wie we nodig hebben. De afspraken die we maken worden nagekomen. Het is prettig samenwerken en ik hoef mij geen zorgen te maken over de kwaliteit van het ingehuurde personeel.

Herbert Sloeserwij, Coördinator automatisering Gemeente Slochteren
https://www.slochteren.nl/

Als je als ICT afdeling self supporting bent, en door omstandigheden toch plotseling externe ondersteuning zoekt, of extern advies, vind ik het belangrijk dat met een leverancier te doen die denkt als partner: dus meedenkt in de oplossing van het probleem. Een partner kent ook de organisatie, en kan mensen leveren die niet alleen de juiste kennis hebben, maar ook de instelling die bij de vragende organisatie past. Bovendien ontstaat dan een vertrouwen waarin creatieve oplossingen kunnen ontstaan.
Zo ken ik HTX automatisering. HTX kent mij, en ik ken HTX.

Peter Jager, Manager Team ICT Gemeente Súdwest-Fryslân
http://www.gemeentesudwestfryslan.nl/

Als Seven Stars bekleden wij vaak een rol als matchmaker bij onze klanten en voor een optimale dienstverlening zijn wij hierbij afhankelijk van specialistische partijen met de juiste kennis en expertise.
HTX Automatisering is voor ons een betrouwbare regionale partner met goede ict-specialisten in dienst waar wij graag mee samen werken. HTX kenmerkt zich door korte lijnen, een no-nonsens mentaliteit en eerlijke afspraken.

Rene Kleine, Accountmanager Seven Stars Noord
http://www.seven-stars.nl/