htxautos

DETACHERING

HTX kan een antwoord geven op diverse kennis- en capaciteitsvraagstukken, zoals bij;

 • ziekte
 • zwangerschap
 • piekbelasting
 • specialistische kennis
 • projecten

Onze focus ligt primair op het gebied van infrastructuur, systeembeheer, technisch applicatiebeheer en helpdeskdiensten. De functies waarin onze IT specialisten acteren zijn:

 • 1e/2e/3e lijn skilled helpdesk medewerker
 • werkplekondersteuner
 • systeembeheerder (jr/mr/sr)
 • netwerkbeheerder
 • technisch applicatiebeheerder
 • consultant
 • architect

De kennisgebieden liggen voornamelijk binnen Microsoft, Citrix, VMware, Hyper-V, AD, SCOM, SCCM, Cisco.

Graag ondersteunen we opdrachtgevers bij personeels- en capaciteitsvraagstukken. We helpen jou als IT specialist bij het vinden van een nieuwe baan, project of opdracht (zzp)

Detachering

Detachering is de flexibele inzet van een IT specialist voor zowel tijdelijke als structurele functies bij een van onze opdrachtgevers. Binnen HTX beschikken wij over een team van enthousiaste en ervaren IT specialisten, die hun kennis en ervaring hebben onderbouwd middels up-to-date opleiding en certificeringen. Onze IT specialisten kunnen ad hoc bijspringen en zijn in overleg per direct beschikbaar om u vervolgens te ontzorgen daar waar nodig.

Snel, flexibel en tegen een scherp tarief.

Zoekt u voor 1 uur per week een skilled helpdeskmedewerker, voor 2 weken een systeembeheerder of een fulltime netwerkconsultant voor 12 maanden? HTX staat graag voor u klaar! HTX hanteert de meest flexibele vorm van detacheren!!!

Detavast

“Detavast” is een combinatie van detacheren en werving & selectie, waarbij een IT Specialist bij een opdrachtgever start op basis van een detacheringsovereenkomst en na afloop van de betreffende detacheringsperiode en bij gebleken geschiktheid in dienst treedt bij de opdrachtgever. HTX neemt het gehele recruitmentproces voor een opdrachtgever uit handen en selecteert de gekwalificeerde IT Specialist op basis van expertise, persoonlijkheid en ambitie. Het selectieproces bestaat uit meerdere intakegesprekken, het controleren van diploma’s, een uitgebreide referentiecheck en het verkrijgen van een VOG.

Werving en selectie

Het is ook mogelijk dat HTX een IT specialist zoekt welke direct in dienst treedt bij de opdrachtgever. Ook in deze vorm neemt HTX het gehele recruitmentproces uit handen en is de procedure omtrent de selectie van kandidaten gelijk aan die van detavast.

Het enige verschil is  dat er geen sprake is van een periode van detachering alvorens een IT specialist in dienst treedt bij de opdrachtgever. Dit geschiedt dus reeds vanaf de 1e werkdag van de IT specialist bij de opdrachtgever, die direct de rol van werkgever gaat vervullen.

HTX zal bij een succesvolle bemiddeling een werving & selectie fee in rekening brengen bij de opdrachtgever, welke afhankelijk is van de kennis en ervaring van de IT specialist in combinatie met de wensen van de opdrachtgever.

Uw contactpersoon

John Barelds
Sales
j.barelds@htx.nl