Functieomschrijving

Wat houdt de functie in?

Je bent als Senior Engineer verantwoordelijk voor het beheren, troubleshooten en up-to-date houden van de technische infrastructuur. Taken zijn onder andere het operationeel en proactief beheren van systemen en 3e lijns gebruikersondersteuning. Je installeert nieuwe software  en optimaliseert de infrastructuur. Je bent tevens verantwoordelijk voor kennisoverdracht en het documenteren van de werkzaamheden. Je participeert in projecten en begeleidt collega Engineers.

Overige taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Patches, hotfixes en updates beoordelen en zonodig testen en installeren
  • Verzorgen van kennisoverdracht aan collega’s
  • Opstellen instructies/handleidingen voor directe collega’s
  • Participeren als adviseur in projecten (bij de klant) op gebied van infrastructuur, systemen en inrichting
  • Ontwerpen van infrastructuren
  • Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden conform geldende procedures en richtlijnen en met

gebruikmaking van daartoe ingerichte (geautomatiseerde) systemen

  • Verantwoordelijk voor het in stand houden van de producten t.b.v. monitoring en beheer
  • Verantwoordelijk voor het bijhouden van de certificeringen
  • Adviseren van collega’s en klanten

Functie-eisen

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand met aantoonbaar HBO werk- en denk niveau, met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in ICT gerelateerde omgevingen en in het bezit van Rijbewijs B. Je hebt vanzelfsprekend ruime kennis en ervaring met Windows Server systemen, SQL Server, Exchange Server, Active Directory, Citrix, VMWare, alsmede server hardware en netwerk componenten. Je bezit een afgeronde Microsoft certificering (minimaal MCSE), ITIL Foundation en/of PRINCE2 Foundation en certificeringen op gebied van Citrix en VMWare. Enige kennis en ervaring met UNIX/Linux, Cisco en HP servers en componenten is een pre. Je onderscheidt je door een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen en je bent in staat nauwkeurig en volgens procedures te werken. Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden (NL & EN) en een dienstverlenende en resultaatgerichte instelling. Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken, bereid om incidenteel buiten kantooruren te werken en eventuele stand-by diensten te lopen. Stressbestendig, gedrevenheid en een flexibele instelling kenmerken jou als persoon. Je kunt prioriteiten stellen en je bent in staat om (technische) beslissingen te verantwoorden en te beargumenteren.

Wat wordt geboden?

HTX automatisering is voor zowel interne als externe projecten op zoek naar IT specialisten. Externe projecten kunnen op basis zijn van projectdetachering of een deta-vast constructie (detachering met uiteindelijke overname door een van onze relaties). HTX automatisering kent een flexibel pakket van arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden; niet iedereen is namelijk gelijk! Een marktconform salaris en uitgebreide opleidingsmogelijkheden zijn vanzelfsprekend.

Interesse? Stuur je cv + motivatie naar j.barelds@htx.nl
Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met John Barelds via 0594 580000.

Indien je (nog) niet voldoet aan het bovenstaande profiel of als je een ander specialisme ambieert binnen de ICT dan komen we ook graag met je in contact; wij denken namelijk graag met je mee richting een nieuwe opdracht (ZZP) of een nieuwe baan.