Functieomschrijving

Wat houdt de functie in?

Je bent als Systeem-/Netwerkbeheerder binnen ons Centraal Beheer Centrum verantwoordelijk voor het beheren, trouble shooten en up-to-date houden van de technische infrastructuur. Taken zijn onder andere het operationeel en proactief beheren van systemen en afhankelijk van je kennis en ervaring geef je tevens 2e en of 3e lijns gebruikersondersteuning. Je installeert nieuwe software  en optimaliseert de infrastructuur. Je werkt nauw samen met je collega beheerders om voor onze relaties een uitstekende service en dienstverlening te waarborgen.

Overige taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Beheren en trouble shooten van de bij het CBC onder gebrachte technische infrastructuur
  • Patches, hotfixes en updates beoordelen en zo nodig, in overleg met de klant, testen en installeren
  • Pro-actief beheren van de systemen, bottlenecks aan zien komen
  • Verzorgen van kennisoverdracht aan collega’s
  • Opstellen instructies/handleidingen voor directe collega’s
  • Participeert, indien nodig, in projecten
  • Uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden conform geldende procedures en richtlijnen en met gebruikmaking van daartoe ingerichte (geautomatiseerde) systemen
  • Verantwoordelijk voor het in stand houden van de producten t.b.v. monitoring en beheer
  • Adviseren van collega’s en klanten
  • Bijhouden van de certificeringen

Functie-eisen

Wie ben jij?

Wij zoeken iemand met aantoonbaar HBO werk- en denk niveau, met enige jaren relevante werkervaring binnen de ICT en in het bezit van Rijbewijs B. Je hebt vanzelfsprekend kennis en ervaring opgedaan met Windows Server systemen. Het is een pre als je bekend bent met SQL Server, Exchange Server, Active Directory, Citrix, VMWare, alsmede server hardware en netwerk componenten of je hebt de interesse en ambitie om je hierin verder te ontwikkelen/specialiseren. Je bezit een afgeronde Microsoft certificering (minimaal MCSE), ITIL Foundation. Certificeringen op het gebied van Citrix en VMWare zijn een pre. Je onderscheidt je door een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen en je bent in staat nauwkeurig en volgens procedures te werken. Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden (NL & EN) en een dienstverlenende en resultaatgerichte instelling. Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken, bereid om incidenteel buiten kantooruren te werken en eventuele stand-by diensten te lopen. Stressbestendig, gedrevenheid en een flexibele instelling kenmerken jou als persoon. Je kunt prioriteiten stellen en je bent in staat om (technische) beslissingen te verantwoorden en te beargumenteren.

Wat wordt geboden?

HTX automatisering is groeiende en daarom zijn wij op zoek naar meerdere nieuwe collega’s! Wij bieden een interne en vaste aanstelling met een flexibel pakket van arbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden; niet iedereen is namelijk gelijk! Een marktconform salaris en uitgebreide opleidingsmogelijkheden zijn vanzelfsprekend.

Interesse? Stuur je cv + motivatie naar j.barelds@htx.nl
Wij zullen vervolgens contact met je opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met John Barelds via 0594 580000.